2015. június 17., szerda

Medálok...

Ezek a medálok nem olyan rég készültek, de nem volt hozzá illő zsinór, így váratott magára a fotózás. Most lencsevégre kaptam egy párat.
A Noria a kedvencem most, annyira jó fűzni, és olyan gyönyörű a végeredmény! Minta: Perle4u
A kék medál a véletlen műve, a közepe egy karkötő mintája, amit aztán tovább fűztem. Valahogy a középső rész egy keresztet formál (legalábbis én azt látok benne), nem szánt szándékkal sikerült ilyenre, de nekem tetszik! :)










2015. június 15., hétfő

Hétvégi időtöltés

Nem igazán szeretek befoglalni, nem is tudom, miért. Talán mert már az elején azt várom, hogy elkezdhessem valahol az igazi alkotást? Talán... Ez a Rivoli is már jó ideje heverészik a dobozomban, sehogy nem jött az ihlet vele kapcsolatban, pedig olyan szép a színe! A hétvégén aztán valahogy mégis a kezembe akadt, s le se tettem addig, míg ki nem kerekedett belőle ez a medál. Egyelőre ezt a zsinórt kapta, de azt hiszem, egy aranyszínű láncot keresek majd hozzá, az hozza majd ki az igazi szépségét!




2015. június 14., vasárnap

Maroon...ismét!

Nagyon szeretem ezt a mintát készíteni, mindig újabb és újabb színek jutnak eszembe, melyek jól mutatnának ebben a karkötőben...és persze ez a minta bármilyen színben csodálatos! Már réges-rég tervben van egy fekete- arany Maroon elkészítése is, csak a gyöngyök egy része hiányzik hozzá, pedig azok nélkül igazán nehéz lenne elkezdeni, ugye? Sebaj, majd egyszer!
Minta: Ellad2- Maroon bracelet







2015. június 13., szombat

Pillamis medál "felöltöztetve"

Amikor nem tudom, mit is fűzzek, de úgy készítenék valamit, a régebbi mintákat lapozgatom, hátha kedvet kapok valamelyikhez. Tegnap is így volt ez, így elkezdtem a "Pillamis" medált fűzögetni,  de annyira kék volt, és annyira összeolvadó az egész, hogy egy kicsit tovább díszítettem. Így aztán  mást mutat, mint az eredeti, kicsit olyan, de mégis egész más.
Ilyen lett: